Ko smo mi?

PošaljiNovac.com je nezavisna web stranica koja pruža besplatnu uslugu upoređivanja kao i detaljne recenzije najboljih rešenja za slanje novca iz inostranstva u neku od zemalja Balkana. Isključivo su popisane i analizirane kompanije koje su odobrene i licencirane od strane velikih finansijskih regulatornih agencija, poput britanskog FCA ili australijskog ASIC -a. Sajt je tokom 2022. godine osmislila grupa profesionalaca iz oblasti FinTech-a kako bi pomogli našim ljudima koji žive i rade u inostranstvu da pronađu najbolje opcije za siguran i povoljan transfer novca.


Šta mi radimo?

Naš posao je da vam pomognemo u izboru najadekvatnijeg servisa za međunarodni transfer novca.

Mi umesto vas istražujemo, analiziramo, testiramo različite opcije koje se nalaze na tržištu.

I sve to vam predstavljamo na jednostavan način, potpuno besplatno. Svakodnevno pratimo dešavanja iz oblasti finansijskog sektora, i trudimo se da podaci na našem sajtu budu relevantni u svakom trenutku.


Zašto to radimo?

MISIJA
Da postanemo prepoznatljivi i da steknemo poverenje korisnika koji posete naš sajt tako što ćemo potpuno nezavisno i transparentno upoređivati sve relevantne opcije.
VIZIJA
Da kroz edukaciju ljudi utičemo na budučnost sektora međunarodnog transfera novca, na sniženje troškova slanja, kao i na pojednostavljivanje samog procesa.

Naše vrednosti

Transparentnost
Sve naše recenzije i poređenja rezultat su detaljnog istraživanja i analiza istih. Trudimo se da na sveobuhvatan i nepristrasan način prikažemo i ono što pojedine finansijske institucije žele da sakriju.
Poverenje
Svaka kompanija koja je izlistana na našem sajtu potpuno je legalna, sadrži licencu i odobrena je od strane odgovarajuće regulatorne agencije.
Ažurnost
Trudimo se da budemo ažurni. Kontinuirano istražujemo i upoređujemo vodeće međunarodne kompanije za transfer novca. Podaci koji se nalaze na ovom sajtu se stalno menjaju i dopunjuju novim.
Inovativnost
Fokus na nove tehnologije je takođe bitan aspekt našeg rada. Sa zadovoljstvom predlažemo alternative tradicionalnim modelma poput banaka i drugih finansijskih institucija, ukoliko naša analiza utvrdi da su te alternative modernije, jeftinije i brže.

Naš biznis model

Sve informacije koje se nalaze na našem sajtu potpuno su besplatne i dostupne svima. Ne naplaćujemo nijednu uslugu, i ne nudimo model pretplate našim čitaocima. To postižemo uz pomoć partnerskih odnosa sa pojedinim kompanijama koje su izlistane i analizirane ovde. Može se desiti da kad korisnik sa našeg sajta ode na sajt nekog od naših partnera, mi dobijemo proviziju. To je uobičajen model prihoda na internetu. Ali to ni u jednom trenutku ne utiče na nas i naše recenzije. Neke od kompanija koje su među najbolje ocenjenima nisu naši partneri, dok s druge strane imamo saradnju sa slabije ocenjenim servisima. Čvrsto verujemo da je ovaj transparentni model dobitna kombinacija za sve.

Pošalji novac
Logo
Uporedi provajdere
  • Total (0)
Uporedi
0
Ninja Silhouette 9 hours ago

Joe Doe in London, England purchased a

Joe Doe in London?

Joe Doe in London, England purchased a

Joe Doe in London?

Joe Doe in London, England purchased a

Joe Doe in London?

Joe Doe in London, England purchased a